Onderhoud en verkoop van personenauto's en bedrijfswagens in Amersfoort
Amersfoort - Kryptonweg 11 - 0334637762 - E-mail: [email protected]
Autobedrijf Kelder op YouTube


Auto onderhoud

Bij Autobedrijf Kelder kunt u terecht voor uw auto onderhoud. Auto’s van alle merken en typen zijn welkom in onze werkplaats.

Fabrieksgaranties blijven behouden

Autobedrijf Kelder is een onafhankelijk universeel autobedrijf en kan u dezelfde kwaliteit bieden als een merkdealer maar dan stukken goedkoper. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om u de service te bieden die u zoekt. Eventuele fabrieksgaranties blijven ook behouden wanneer u uw auto onderhoud aan ons toevertrouwd.

Afspraak maken

We verwelkomen graag uw auto voor onderhoud, apk of reparatie in onze werkplaats. U kunt hiervoor online een afspraak inplannen via het afsprakenformulier. U kunt aangeven welke datum en tijd u het beste schikt. Wij nemen vervolgens contact met u op om de afspraak in te plannen. U kunt natuurlijk ook even telefonisch contact opnemen of even bij de werkplaats langskomen.

Occasions

U kunt bij Autobedrijf Kelder niet alleen terecht voor werkzaamheden, wij hebben ook een grote showroom met verschillende jonge occasions in Amersfoort. U kunt hier terecht voor goed onderhouden gebruikte auto’s van diverse merken van recent bouwjaar en met een lage kilometerstand. Natuurlijk helpen wij u graag met uw keuze. Vraag gerust advies aan een van onze deskundige medewerkers. Natuurlijk kunt u ook een proefrit maken.

Openingstijden

U vindt Autobedrijf Kelder aan de Kryptonweg 11 in Amersfoort. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur geopend. Op zaterdag kunt u tussen 10.00 en 15.00 uur in onze showroom terecht. We zien u graag bij Autobedrijf Kelder!

Autobedrijf Kelder is BOVAG aangesloten bekijk de beoordelingen van Autobedrijf Kelder BOVAG APK reminder bij APK station Autobedrijf Kelder te Amersfoort Banden tool Autobedrijf Kelder is een Bosch Car Service garage bedrijfsnaam$ is uw trekhaak montage punt Automaatbakpoeling