Onderhoud en verkoop van personenauto's en bedrijfswagens in Amersfoort
Amersfoort - Kryptonweg 11 - 0334637762 - E-mail: [email protected]
Autobedrijf Kelder op YouTube


Autobedrijf Amersfoort

Autobedrijf Kelder is het autobedrijf in Amersfoort waar u terecht kunt voor jonge occasions van verschillende automerken.

Groot aanbod van occasions

Als merkonafhankelijk autobedrijf in Amersfoort kunnen wij u adviseren welke auto bij u past. Dus bent u op zoek naar een occasion, breng dan zeker eens een bezoek aan onze showroom. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het vinden van de  juiste auto. U kunt op de website ons aanbod al online bekijken. U vindt u alle specificaties en foto’s. Om een afspraak te maken voor een proefrit kunt u altijd even bellen. Wij zorgen dan dat de auto voor u klaar staat.

APK, onderhoud en reparatie

U kunt bij ons autobedrijf in Amersfoort niet alleen terecht voor occasions maar ook voor apk, onderhoud en reparatie. In onze professionele autogarage in Amersfoort zijn alle merken auto’s welkom. Wilt u een afspraak maken in onze werkplaats? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of online een afspraak maken.

Het alternatief van de

Kelder Autobedrijf in Amersfoort is het alternatief voor de merkdealer. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om kwaliteit te kunnen leveren. Maar dan stukken goedkoper. Van de begeleiding bij de aankoop van een occasion tot het onderhoud van uw auto. Wij staan u op eerlijke en deskundige wijze bij.

Openingstijden

Autobedrijf Kelder is van maandag tot en vrijdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag kunt u van 10.00 tot 15.00 uur in onze showroom terecht. U vindt ons aan de Kryptonweg 11 in Amersfoort.

Foto Zijkant Pand
Autobedrijf Kelder is BOVAG aangesloten bekijk de beoordelingen van Autobedrijf Kelder BOVAG APK reminder bij APK station Autobedrijf Kelder te Amersfoort Banden tool Autobedrijf Kelder is een Bosch Car Service garage bedrijfsnaam$ is uw trekhaak montage punt Automaatbakpoeling