Onderhoud en verkoop van personenauto's en bedrijfswagens in Amersfoort
Amersfoort - Kryptonweg 11 - 0334637762 - E-mail: [email protected]
Autobedrijf Kelder op YouTube


Autobedrijf in de buurt

Bent u op zoek naar een autobedrijf in de buurt? Autobedrijf Kelder is gevestigd in Amersfoort.

Van showroom tot werkplaats

Bent u op zoek naar een occasion? Of zoekt u een autobedrijf in de buurt waar u terecht kunt voor het onderhoud van uw auto? Bij Autobedrijf Kelder kunt u terecht voor occasions, onderhoud, apk en reparaties. Maar ook voor uw banden, trekhaak montage en kleinere reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Gratis haal- en brengservice in Amersfoort en omgeving

Woont u in Amersfoort of in de nabije omgeving? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Heeft u een afspraak met onze werkplaats? Dan komen wij uw auto gratis ophalen en na reparatie brengen we hem ook weer bij u thuis. Dat is het voordeel van een autobedrijf in de buurt. Wilt u zelf uw auto komen brengen, dan kunnen wij zorgen voor vervangend vervoer zodat u mobiel bent wanneer uw auto in onze werkplaats staat. U kunt gratis gebruik maken van een van onze leenfietsen. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze huurauto. De kosten hiervan bedragen € 10,00 per dag en € 0,19 per kilometer.

Wilt u een afspraak maken van uw auto onderhoud, reparatie of apk? Vul dan het online afsprakenformulier op de website in. U kunt hier aangeven welke datum en tijd uw voorkeur heeft. U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 033 463 77 62.

Autobedrijf Kelder is BOVAG aangesloten bekijk de beoordelingen van Autobedrijf Kelder BOVAG APK reminder bij APK station Autobedrijf Kelder te Amersfoort Banden tool Autobedrijf Kelder is een Bosch Car Service garage bedrijfsnaam$ is uw trekhaak montage punt Automaatbakpoeling