Onderhoud en verkoop van personenauto's en bedrijfswagens in Amersfoort
Amersfoort - Kryptonweg 11 - 0334637762 - E-mail: [email protected]
Autobedrijf Kelder op YouTube


Autogarage Amersfoort

Autobedrijf Kelder is naast occasiondealer ook autogarage in Amersfoort.

Werkzaamheden

In onze autogarage in Amersfoort kunt u terecht voor:

  • Onderhoud van uw prive auto, lease auto of camper
  • Reparaties
  • Banden
  • APK
  • Trekhaak montage

Snelservice

Voor de meeste werkzaamheden kunt u een afspraak inplannen met onze werkplaats. We beschikken echter ook over een snelservice. Dit betekent dat u voor kleine reparaties zonder afspraak bij ons terecht kan. Kleine ongemakken kunnen dan snel worden verholpen. U kunt hierbij denken aan het vervangen van een lampje of ruitenwisserbladen, een lekke band of het controleren van de vloeistoffen of bandenspanning. Dus bent u bij ons autobedrijf in de buurt? Kom dan gerust even langs.

Kosten

Wanneer u uw auto voor reparatie of onderhoud bij ons brengt geven wij u altijd een indicatie van de kosten. Wanneer een toch reparatie duurder uitvalt dan nemen wij altijd even contact met u op om te overleggen. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan. Natuurlijk geven wij u altijd eerlijk advies.

Vervangend vervoer

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om uw auto snel te repareren maar we begrijpen ook dat het niet altijd mogelijk is om te wachten tot de auto klaar is. Daarom kunt u bij onze autogarage in Amersfoort altijd gratis gebruik maken van een leenfiets. Het is ook mogelijk om een leenauto te huren. De kosten hiervan bedragen 10 euro per dag en € 0,19 per kilometer. In en rond Amersfoort kunnen wij uw auto ook gratis ophalen en terugbrengen.

Wilt u een afspraak maken met onze werkplaats? Dat kan online via het afsprakenformulier maar u kunt ook altijd even telefonisch contact opnemen.

Foto Showroom
Autobedrijf Kelder is BOVAG aangesloten bekijk de beoordelingen van Autobedrijf Kelder BOVAG APK reminder bij APK station Autobedrijf Kelder te Amersfoort Banden tool Autobedrijf Kelder is een Bosch Car Service garage bedrijfsnaam$ is uw trekhaak montage punt Automaatbakpoeling