Onderhoud en verkoop van personenauto's en bedrijfswagens in Amersfoort
Amersfoort - Kryptonweg 11 - 0334637762 - E-mail: [email protected]
Autobedrijf Kelder op YouTube


Occasions Amersfoort

Bent u op zoek naar occasions in Amersfoort? Dan bent u bij Autobedrijf Kelder in Amersfoort aan het juiste adres.

Jonge gebruikte auto’s

In onze ruime showroom vindt u een groot assortiment occasions in Amersfoort. U kunt bij ons terecht voor jonge gebruikte auto’s van alle merken. Wilt u een jonge maar gebruikte auto met weinig kilometers op teller? Dan kunt u bij ons zeker slagen. Onze auto’s zijn allemaal van recent bouwjaar en hebben weinig kilometers op de tellers

Bekijk ons occasions online

Op onze website kunt u onze occasions uit Amersfoort alvast bekijken. U vindt hier alle specificaties, opties en verschillende foto’s van alle occasions. Om het zoeken in ons uitgebreide aanbod te vergemakkelijken kunt u gebruik maken van filters. U kunt dan zoeken op een bepaald merk, carrosserie of type brandstof. Heeft u een interessante auto gevonden? Neem dan even telefonisch contact met ons op en maak een afspraak voor een proefrit. We zorgen dan dat de auto klaarstaat.

Bezoek onze showroom

Natuurlijk kunt u ook gewoon onze showroom bezoeken en al onze occasions in het echt bekijken. Onze ervaren medewerkers helpen u graag in uw zoektocht dus vraag ons gerust om advies. Al onze auto’s zijn voorzien van het Bovag certificaat. Zo weet u zeker dat u een goede auto koopt met een juiste kilometerstand.

De showroom van ons autobedrijf in Amersfoort is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur geopend. Op zaterdag kunt u 10.00 en 15.00 uur bij ons terecht.

Pand Voorzijde
Autobedrijf Kelder is BOVAG aangesloten bekijk de beoordelingen van Autobedrijf Kelder BOVAG APK reminder bij APK station Autobedrijf Kelder te Amersfoort Banden tool Autobedrijf Kelder is een Bosch Car Service garage bedrijfsnaam$ is uw trekhaak montage punt Automaatbakpoeling