Onderhoud en verkoop van personenauto's en bedrijfswagens in Amersfoort
Amersfoort - Kryptonweg 11 - 0334637762 - E-mail: [email protected]
Autobedrijf Kelder op YouTube* Auto aankoop-bemiddeling
* Auto aankoop-keuring
* Fabrieksgarantie
* Bovag AutobedrijfU als consument vraagt van de autobranche om steeds meer transparantie in ondermeer de verkoop van occasions, zoals:

Zekerheid over het betreffende voertuig, met o.a. de volgende aandachtspunten
      + Algehele conditie
      + Onderhouds historie
      + Juiste kilometerstand 
      + APK
      + Garantie
      + Etc...
Autobedrijf Kelder wil graag voor u daarin een rol spelen, door o.a.:

* Auto aankoop-bemiddeling
Zoekt u een nieuwe/gebruikte auto? Maak bij ons uw wensen kenbaar. Misschien vinden wij in onze voorraad direct een passende auto voor u. Niet gelukt, dan zoeken wij voor u in de voorraad van onze relaties. Het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om een super-exclusieve auto of een auto voor dagelijks gebruik.

De voor u een geschikte auto gevonden dan gaan wij voor u onderhandelen over de prijs.
Autobedrijf Kelder beschikt over een groot netwerk in de autobranche. Onze expertise is voor u de zekerheid dat de betreffende auto van goede kwaliteit is, en natuurlijk passend binnen uw budget.

* Auto aankoop-keuring
Heeft u een occasion op het oog en bent u benieuwd naar de algehele conditie van het voertuig? Wij voeren graag voor u een aankoopkeuring uit (gemiddelde kosten maximaal 1 uur arbeid). Een dergelijke auto_aankoop-keuring bestaat uit een technisch onderzoek, waarbij wij zullen kijken naar de algehele conditie, staat van onderhoud en eventuele gebreken van het onderzochte voertuig. Na de auto_aankoop-keuring kunt u met een gerust hart een bod uitbrengen op het potentiële nieuwe voertuig.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------


* Behoud ik mijn fabrieksgarantie als ik mijn auto buiten het            merkkanaal laat onderhouden?

Jazeker, in Europese regelgeving is vastgelegd dat de fabrieksgarantie behouden blijft ongeacht het onderhoudadres. Voorwaarde is wel dat het merkonafhankelijke autobedrijf het onderhoud volgens de geldende fabrieksspecificaties uitvoert. Onafhankelijke autobedrijven in Nederland hebben toegang tot die fabrieksspecificaties inzake onderhoud. Wel is het zo dat als zich een garantieprobleem voordoet, de autobezitter hiervoor naar de merkdealer behoort te gaan. Het betreft hier immers garantie van de fabrikant, en de dealer is de vertegenwoordiger van die autofabrikant.
Bron: www.bovag.nl


-------------------------------------------------------------------------------------------------------


* Auto kopen? Natuurlijk bij Bovag Autobedrijf Kelder!

Wilt u een auto kopen? Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto of een tweedehands auto: betrouwbaarheid en kwaliteit zijn belangrijk. Daarom gaat u voor de aankoop van een auto én voor onderhoud en reparatie naar het BOVAG autobedrijf. KOOP UW AUTO MET ZEKERHEID EN GARANTIE
Bij BOVAG zijn 6000 merkdealers en onafhankelijke autobedrijven aangesloten. Deze bieden de zekerheid die u nodig heeft. Bijvoorbeeld door onderhoud standaard uit te voeren volgens het boekje, ofwel de fabrieksspecificaties.  En bij aankoop van een gebruikte auto van minimaal 4500 euro, betaald u 895 euro afleverkosten voor o.a. APK, onderhoudsbeurt en 6 maanden BOVAG Garantie op de bewuste occasion. Zie voor alle mogelijk afleverpakketten bij occasions op onze website
Bron: www.bovag.nl


-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autobedrijf Kelder is BOVAG aangesloten bekijk de beoordelingen van Autobedrijf Kelder BOVAG APK reminder bij APK station Autobedrijf Kelder te Amersfoort Banden tool Autobedrijf Kelder is een Bosch Car Service garage bedrijfsnaam$ is uw trekhaak montage punt Automaatbakpoeling