Onderhoud en verkoop van personenauto's en bedrijfswagens in Amersfoort
Amersfoort - Kryptonweg 11 - 0334637762 - E-mail: [email protected]
Autobedrijf Kelder op YouTube


Onderhoud Camper bij Autobedrijf Kelder in Amersfoort


In onze werkplaats kunt u terecht voor allerlei reparaties en onderhoud op camper gebied. Ook voor het jaarlijks onderhoud kunt
u bij ons terecht, bijvoorbeeld apk, gascontrole, vochtmeting, algehele campercheck en winterklaar maken.

- Alléén APK keuring: € 90,75

- Volledige campercheck incl gascontrole en vochtmeting: € 149,00

U als camper-eigenaar doet (misschien) jaren met uw kostbare camper. Om te voorkomen dat u onderweg met pech komt te staan, of dat er vroegtijdige slijtage optreedt, is het raadzaam uw camper goed en regelmatig te laten onderhouden.

Ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed onderhoud noodzakelijk.

Verkeerd gesleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang kunnen fatale gevolgen hebben. Ook zaken zoals versleten schokdempers kunnen niet alleen het rijplezier negatief beïnvloeden maar ook verstrekkende gevolgen voor de veiligheid hebben.

U bent van harte welkom.
Online afspraak maken
Vul het formulier in en u hoort van ons.

Autobedrijf Kelder is BOVAG aangesloten bekijk de beoordelingen van Autobedrijf Kelder BOVAG APK reminder bij APK station Autobedrijf Kelder te Amersfoort Banden tool Autobedrijf Kelder is een Bosch Car Service garage bedrijfsnaam$ is uw trekhaak montage punt Automaatbakpoeling